Cum trecem peste o despartire dureroasa?
Raspunsuri - Pagina 15
serendipindity spune:
Ileana, ca de la invingatoare la invingatoare.
quote:
pe mine totusi ma depaseste cum adica dormiti in acelasi pat? si cum el a hotarat?
Si pe mine ma depaseste, Porumbitza, de aia nici nu imi mai bat capul. De aia i-am zis ca e cazul sa doarma pe canapeaua gonflabila din sufragerie, cum obisnuia sa o faca anul trecut.
serendipindity spune:
Diana, el nu mi-a dat nici un semn ca ii e dor de mie. Si chiar daca mi-ar da, m-as forta sa nu il vad.
MissParker spune:
Mara, are perfecta dreptate ileanna: tu probabil acum radiezi mai multa siguranta de sine, iar el crede ca un alt mascul e cauza
Mi-a placut la nebunie replica lui "sunt 90% sigur ca ai o relatie, dar nu e ceea ce pare"!! Fii atenta, el acu' vrea sa te previna ca faci o greseala daca ai fi cu altul in loc sa continui sa suspini dupa chiloteii lui Vezi ce grijuliu e cu tine?
Imi aminteste de reactia fostului meu, cand el cu "mandra" lui cea noua de atunci aveau deja probleme dupa 6-7 luni, eu eram de vreo 2 luni cu actualul meu sot si fostul deja ma "prevenea": "Ei, stii tu ca la inceput totul e roz, asteapta inca vreo 6 luni si ai sa vezi!", dupa 6 luni zicea ca sa mai astept un an, apoi doi ani, timp in care evident ca relatia lui cu "printesa" lui se terminase demult... Acum, ca eu si Bogdan suntem casatoriti de aproape 4 ani si ne intelegem chiar mai bine decat la inceput, nu mai are comentarii.
Pastreaza distanta, Mara!
Portugalia 2006: http://family.webshots.com/album/557164596AdFMgt
Eu si sufletul meu pereche: http://family.webshots.com/album/557167184hBwWJt
_
Pentru a-ti cuceri libertatea nu trebuie sa ajungi in America, e suficient sa pleci din Spania.
Felicia
Emilena spune:
Draga Mara
M-a impresionat profund povestea ta,dar in special, forta de care ai dat dovada si gandirea ta atat de matura.Sper din tot sufletul ca esti bine atat tu, cat si bebe si sa-ti dea Dumnezeu numai bucurii si multa,multa iubire,pt ca o meriti din plin.Daca ai timp,mai spune-ne ce mai este nou si speram ca o sa auzim numai lucruri bune.Te pup si sanatate multa!
gianina_calu spune:
buna Mara, am citit cu lacrimi in ochi povestea ta si pot spune ca e de-a dreptul plina de invataminte (caci nu-i adevarat ca atat cat traim avem tot timpul de invatat) imi pare rau pentru pentru suferinta ta, dar Dumnezeu sa-ti ajute si tie si la bebe mic sa treceti cu bine peste tot trecut si sigur o sa va fie bine in viitor. Esti o persoana remarcabila, atat ca intelect, cat si ca si caracter si lucrurile astea niciodata nu scapa recompensate.
Iti doresc din tot sufletul numai bine si tie si la cel mic si sper sa mai aud cate ceva despre povestea ta, daca mai ai timp sa scrii cate ceva!
elenus210784 spune:
am o nelamurire si poate ma ajutati voi. nu pricep de ce barbatii trebuie sa minta? am vazut si in cazul Marei, daca ex-ul ei e cu alta si e foarte evident ca asa e, de ce se scuza in fata ei o minte ca nu e adevarat, ca de fapt sunt doar colegi de serviciu?
asa mi se intampla si mie. fostul meu prieten mi-a spus clar ca nu vrea sa ne mai impacam, ca el simte ca nu ar avea rost pt e doua oara, dar cand in gluma i-am atras atentia ca s-a intalnit aseara cu o fosta prietena (tot in interes de afaceri) a inceput sa se scuze tot ca nu e adevarat, ca s-a intalnit cu un prieten si de astea. pt ca eu sunt inacapatanata si nu las lucrurile asa, pana la urma a spus ca doar au vorbit la telefon dar nu s-au intalnit. Desi eu stiu sigur ca s-au si intalnit. Deci pana la urma de ce trebuie sa ma minta si mai mai sa se jure ca nu s-a intalnit cu ea si nici macar nu au mai vorbit de mult timp la telefon?
De moment ce mi-a zis clar ca nu vom mai fi impreuna, de ce sa ma minta cum ca nu are pe nimeni si nu se intalneste cu femei si de astea? Care e pana la urma scopul acestor barbati?
Miramar spune:
Nici unul constient. Inconstient sunt lasi si tot inconstient de ce sa nu-si lase loc de buna ziua...sau poate de mai mult
dicirstea spune:
Raspunsurile sunt atat de banale si de la vedere ca nu ne vine sa credem. Nu stiu de ce ii aureolam pe ex-si nostri cu depresii si confuzii cand ei de fapt actioneaza din meschinarie sau simt practic!! Pai daca nu ne-ar minti ca sunt confuzi (cand ei de fapt sunt de mult timp cu alta careia ii fac capul mare si i se vaita de cine stie ce chinuri la care sunt supusi sau amenintati cu sinuciderea!!-am vazut cazuri) si ar fi corecti si ar recunoaste din prima "nu te mai iubesc" sau "am pe cineva" ar insemna sa renunte la o siguranta pe care o au, la un trai comod cu care s-au obisnuit si, cel mai important, sa isi asume niste responsabilitati fata de altcineva. Ori ei stiu un lucru foarte sigur, certificat "mielul bland suge la 2 oi"! De ce sa taie o craca cand mai sunt fructe de cules de pe ea!!!! Da' dupa ce se usuca, poate sa o taie, dar pana atunci isi face treaba cu ea.
Barbatii care procedeaza asa nu au pic de respect pentru femei. Asa fiecare se da peste cap sa ii fie lui mai bine, fosta il lasa sa isi faca toate mendrele, ca sa nu il supere si in timpul asta spera ca el isi va da seama ce pierde si se va razgandi, iar viitoarea se da peste cap sa ii faca pe plac ca sa il atraga la ea. Deci, cine are de castigat??
Mara, am plans citind prin ce ai trecut ( si mai sunt si la servici!). Te rog eu frumos, nu te mai imbata cu apa rece!!! Mie mi se pare ca ti-a spus destul de clar (mai ales prin fapte), doar ca tu refuzai sa accepti adevarul, el nu pleaca de acolo pentru ca nu e pregatit sa-si asume o responsabilitate fata de cineva si pentru ca acolo e foarte ieftin. Deci pur mercantilism, unde e confuzia? Iar cand a spus ca pentru el copilul nu este cea mai mare realizare a vietii, e doar un ovul fecundat a zis totul...el nici nu isi dorea o "familie", el vroia doar o "relatie " in care sa intre si sa iasa cand-cum vrea el. Am trecut si eu prin ceva de genul asta acum 10 ani si sunt satula si de ce am vazut pe la prietenele mele, aveam una care parca avea magnet la barbati "confuzi", ca sa nu mai zic de tatal meu ( si eu am fost un copil pentru care s-a "sacrificat" mama, care tot spera ca tata se va intoarce pe drumul cel bun) care mi-a aruncat odata ca abia asteapta sa nu iau treapta, ca sa plece de acasa, ca asa stie sigur ca nu intru la facultate si nu va mai trebui sa imi plateasca pensie alimentara mult timp. Iar mama spera ca pentru ea sau de dragul familiei nu pleaca tata!!!
E foarte dureros sa vezi adevarul si e asa simplu sa lungesti agonia!
Poate ca nu e bine nici sa tai raul de la radacina pentru ca trebuie sa te impietresti putin ca sa faci treaba asta si risti sa ramai asa, pentru ca ti-e frica apoi sa cobori garda ca sa nu fii ranit din nou si devii suspicios pe toata lumea. Eu cel putin asa am patit. Au trecut 3 ani pana am putut sa-mi deschid sufletul in fata cuiva si sa-i acord incredere.
Dupa atata timp pot spune ca am luat ce a fost mai bun din acea relatie si am trecut peste suferinte. Pentru ca ceea ce nu te doboara te intareste, e perfect adevarat. Si m-am trezit ca devenisem amica cu fostul meu sot!! Pana cand mie incepuse sa imi mearga din bine in mai bine , iar ex-sotul meu cred ca nu a putut sa suporte succesul meu si nu a mai binevoit sa dea nici un semn de viata. Hi,Hi,Hi
Cea mai buna razbunare e sa ai succes!